Kasper Diem jäsentää maailmaa: yllätysvieraat

tumblr_m6zaxwohU91rytp4zo1_500

Enää ei noin vaan rimpautella ovikelloa niinkuin ennen vanhaan jos halutaan kyläillä, mutta sitäkin tapahtuu. Tässä Kasper Diem -blogin ohjeet yllätysvieraiden varalle.

• Ikinä ei voi tietää milloin yllätysvieras tulee kylään! Siksi onkin kohteliasta pitää muutama karjalanpiirakka jatkuvasti lämpimänä. Tätä varten ei suinkaan tarvitse lämmittää uunia, vaan hyviä lämmityspaikkoja ovat esimerkiksi lämpöpatterin ja seinän välissä tai television/tietokoneen päällä. Ei vieraanvaraisuuden tarvitse olla kallista!

• Muista että vieraanvaraisuuteen kuuluu ystävällisyys. Siksi on hyvä koko ajan nyökkäillä innostuneesti kun sinulla on vieraita. Mmm-hhh. Mmm-hhh. Muista kuitenkin myös sanoa jotain välillä.

• Muista että tuntematon ovikellon rimpauttelija voi olla myös kuvausryhmä jostain muodikkaasta sisustuslehdestä joka on tulossa tekemään yllätysjuttua kodistasi. Kannatta siis aina pitää kulhollinen sitruunoita sohvapöydällä kaiken varalta. Se antaa aistikkaan vaikutelman.

• Ennen vanhaan vieraille saatettiin tarjota kahvia tai keksejä, mutta ne ajat ovat mennyttä – nykyään pitää aina olla energiajuomaa ja/tai proteiinipatukoita kaapin perällä. Kyllä mummonkin on tajuttava tämä.

• Jos vieraasi vaatteet on mielestäsi hieman nuhjuiset tai muuten vaan epämuodikkaat hyviin käytöstapoihin kuuluu tarjota jotain omasta vaatekaapistasi tilalle. Tämä on ele jota arvostetaan varmasti!

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: