Sateenkaari nähty Moskovan yllä, Arhinmäki luultavasti syyllinen

rainbow

Moskova/Kasper Diem

Uusimmassa kansakuntaamme ravistelevassa skandaalissa on tullut ilme että eilen on nähty sateenkaari Moskovan yllä. Poliittiset asiantuntijat pitävät lähes varmana että sateenkaari olisi Suomen kulttuuriministeri Paavo Arhinmäen junailema.

”Johan nyt on perkele” raportoi Kasper Diem -blogin Moskovankirjeenvaihtaja, politiikan asiantuntija Bo Hager. ”Ensin se perhanan lippu ja nyt tämä. En tajua miten se meni tekemään sen tällä kertaa”.

Suomen meterologian laitokselta kerrotaan että sateenkaari on spektrin väreissä esiintyvä ilmakehän optinen ilmiö joka syntyy kun valo taittuu sadepisaran etupinnasta, heijastuu pisaran takapinnasta ja taittuu jälleen pisaran etupinnasta.

”Etupinta, takapinta, ketä kiinnostaa?” kommentoi Bo Hager. ”Jollain tavalla se pirulainen on saanut ensin sadetta aikaiseksi ja sitten auringonpaistetta. On se sellainen velho.”

Suomessa ollaan yhtä mieltä siitä että tempaus osuu erittäin huonoon saumaan poliittisesti. ”Oltiin juuri valmistelemassa suurta kumisaappaiden vientioperaatiota itään, ja sitten tapahtuu tämä” kommentoi masentuneesti Saaresmaan Jukka Suomen ulkoministeriöistä. ”Tämä kumisaapasjuttu olisi voinut olla meidän uusi Nokia ja idänkaupan lippulaiva, mutta ei sitten. Perhanan Arhinmäki.”

”Ai eilen satoi?”  kommentoi Moskovan pormestari Sergei Sobjanin kun Kasper Diem -blogi tavoittaa hänet myöhään tiistai-iltana. ”En kyllä huomannut mitään kun oltiin ratsastamassa karhuilla Vladimirin [Putin] mökillä eilen ja siellä paistoi koko päivän. Mutta olisit nähnyt millaisen vonkaleen se taas veti ylös kun käytiin myöhemmin kalassa! ”

Mainokset
Avainsanat: , ,

19 ajatusta artikkelista “Sateenkaari nähty Moskovan yllä, Arhinmäki luultavasti syyllinen

 1. Tähän kohtaan kiilaan lämpimän kiitokseni erinomaisesta blogistasi.

 2. Stupido-Shop sanoo:

  Ulla Appelsinin kuoret halkeavat kun se tän näkee! Kauheeta!

 3. Jouni Louhi sanoo:

  Mahtavaa, MAHTAVAA! Jatka samaan rataan!

 4. Nanne sanoo:

  Duuman seuraava lakiehdotus: venäläisiltä lapsilta kielletään sateenkaarien katselu heille vahingollisena ilmiönä?

 5. Hanna sanoo:

  Homosäteitä! Eikö kukaan ajattele lapasia?

 6. janatuinen sari sanoo:

  Kyllä se meidän Ilkka-setä vaan osaa! Terveisiä Järvenpäästä

 7. elavatunne sanoo:

  Reblogged this on elavatunne and commented:
  Pakko sanoa, että täsä kirjoituksessa on ytyä!

 8. Marja sanoo:

  Näkyy olevan suomalainen auto tiellä josta säteet lähtee.

 9. Eya sanoo:

  Eikös Moskovan olympialaisissa aikoinaan kasarilla kontrolloitu säätä suihkuttamalla lentokoneista jotain kemikaalia pilviin, ettei satanut? Joten kyllä nykytekniikalla Arhinmäki yhden sateenkaaren saa helposti aikaan. Apua saa vaikka Lucasin erikoistehostefirmasta tai Uudestaseelannista Peter Jacksonin WETAlta, joka teki LOTR-leffojen erikoistehosteet.

 10. Martti sanoo:

  Mitä? Onko Arhinmäki ollut paikalla?

 11. Leo sanoo:

  Eikö viher-vasemmistolaisista saa sanoa mitään mediassa? Heti joku tekee lapsellisen blogikirjoituksen vastineeksi. Muuttakaa Venäjälle! Siellä saatte vielä nauttia sosialismin tuomista rajoituksista! 🙂

  • Jussi sanoo:

   Niin… oikeisto-kukkahattusedistähän huumori on vain vähä-älyisten punikkien hommaa. Pakinointiikin pitäisi pikaisesti saada joku sensuuri, eihän tämmöinen vaan käy! Toiset nauravat ja ilakoivat – se käy espoolaista vakavamielistä veronmaksajaa harmittamaan!

 12. Osuuskauppa-aate yltää nykyään Rochdalesta Moskovaan..

 13. sfoxwriting sanoo:

  I loved your article , which is why I followed you to, as I wish to keep track of your blog and see what else you have to offer the blogging world 🙂 please check out my latest blog feature a song by a young man called Kurtis Robinson Every like gives him a greater chance of making it .
  Thankyou in advance and I hope to talk to you more often.
  All the best
  Steven
  http://sfoxwriting.com/2013/09/02/daily-song-sinnerman/

 14. every thing sanoo:

  thaaaaaaaaanx

 15. Eero sanoo:

  Eikös Paavo tempauksellaan juuri osoittanut sen, että Venäjällä voi sateenkaarilippua heilutella urheilukatsomossa niin että peräpukamat repeää joutumatta siitä Siperiaan…?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: